Kontaktirajte nas

Zatražite upit putem kontakt obrasaca! Odgovorit ćemo Vam u najkraćem mogućem roku..

KONTAKT

Interijeri-Zec d.o.o. tvrtka za izvođenje suhomontažnih radova na podovima, pregradnim stijenama, spuštenim stopovima, oblaganje zidova, postavljanje štukatura , ugradnja revizionih vratašca (obična i protupažarna pl.-moguće dimenzije prema zahtjevu kupca) i sl., a specijalizirani smo i za izvođenje svih   Promat konstrukcija – protupožarno brtvljenje građevinskih konstrukcija, strojarskih i električnih instalacija, dimnjaka, te postavljanje suhog estriha….odnosno jednom rječju sve suhomontažne radove, katalogizirane prema  KNAUF  i  RIGIPS  sistemima suhe gradnje. Naša tvrtka prema novoostvarenoj dobiti nalazi se među prvih 7% u odnosu na sva ostala poduzeća u  Republici Hrvatskoj.

Naše 28-godišnje iskustvo u izvedbi suhomontažnih radova odražava se u kvaliteti usluga, poštivanju rokova izvedbe, stručnosti i kvalitetni materijala koji se ugrađuju,  tako i osposobljenosti djelatnika  za izazove moderne gradnje.

Interijeri ZEC d.o.o. logo-manji O nama

Dobitnici smo većeg broja priznanja od kojih izdvajamo nagradu  GAZELA 2009, te priznanja Zavoda za poslovna istraživanja kao istaknuti hrvatski obrtnik nekoliko godina za redom,  zatim priznanja  KNAUF i RIGIPS.

Interijeri-Zec d.o.o.  kroz dugogodišnje poslovne odnose sa Investitorima, pravim i fizičkim osobama, podizvođačima radova i obrtnicima zauzima vodeću poziciju na projektima  rekonstrukcije,  adaptacije,  obnovi hotelskih kompleksa, poslovnih i stambenih objekata i dr.

error: Content is protected !!